Tema: Yogisk vital fusion mellan Ditt Hormonsystem, kraften i dina Chakran
och multimagnifika Vagus.
Allt som glimrar här är Guld Värt.

Att vara nöjd med sig själv och sitt liv är en viktig aspekt av välbefinnande och lycka. Att vara nöjd betyder inte att man inte strävar efter förbättring eller personlig tillväxt. Det handlar snarare om att uppskatta de framsteg man har gjort och vara tacksam för de erfarenheter som har format en till den person man är idag. Låt inte dina brister skymma allt du tagit dig igenom. Sträck på dig genast!

Från det ögonblick vi först klev in i världen har livet ställt oss inför prövningar och utmaningar. Att leva är en ständig resa genom berg och dalar, och även om rädslan kan vara överväldigande, har vi inom oss en källa till kraft som kan föra oss framåt. Kundaliniyoga erbjuder oss en väg att upptäcka och aktivera denna inre styrka. Kundaliniyoga är mer än bara fysiska övningar; det är en helhetsupplevelse som kombinerar rörelse, andning och meditation för att frigöra och balansera vår inre energi.

Att odla och stärka sitt inre ljus handlar om att odla positivitet och harmoni i kroppen. Ha förtroende för din egen kapacitet att möta utmaningar och följa den inre rösten, visdomen, och intuitionen när beslut fattas. Att vårda den inre lågan innebär att vara medveten om de som kan dämpa den och bygga en inre fristad fri från yttre påverkan där inre frid och livskraft kan flamma starkare än någonsin.


Här betalar du in kursavgiften
Bg.5032-0290 eller
Swish 123-467 15 33
meddela mig om du
önskar kvitto.
F-skatt sedel

Det unika med en yogastudio

Att välja en yogastudio för att praktisera yoga kan vara fördelaktigt av flera skäl. Yogastudior är specialiserade på att erbjuda en fördjupad och dedikerad upplevelse av yoga i en lugn och fridfull atmosfär. Här kan du bygga en stark gemenskap med andra praktiserande på ett sätt som passar dig och få mer personlig uppmärksamhet från instruktörerna. Kindness Center, är den mysiga studion med det stora hjärtat där du är varmt välkommen precis som du är. Min intention är att bidra till en meningsfull och givande upplevelse av yoga, där du känner dig omhändertagen och stöttad på din väg mot ökad hälsa och välbefinnande.

Varmt välkommen 15 minuter före ditt pass på en kopp te eller för att vila en stund.

  • Jobbar ojämna tider?

  • Barnledig varannan vecka?

  • Vill kunna ta igen pass du missar?

  • Yoga ett par pass i veckan?

Välj mellan tre pass varje vecka och kom på det som passar dig, Önskar du yoga två pass i veckan betalar du endast 100kr för extrapasset.


Bra att veta om att ta igen pass!

Om du av någon anledning missar ett yogapass är du välkommen att ta igen på någon annan tid.

Anmälan är bindande. Inbetalad kursavgift återbetalas inte.

Om kursen av någon anledning ställs in återbetalas naturligtvis kursavgiften.

Andra Workshops

Mantra för kraft från inre källor, gemenskap

vibrerande livsenergi som dansar i varenda cell

"När du mediterar på "Ang Sang Wahe Guru," påminner du dig själv om din inre styrka och förmåga att leva i närvaro. Mantrat hjälper dig att finna mod och kraft när du upplever utmaningar eller står handlingsförlamad inför svårigheter. Det påminner dig också om att ta vara på de ljusa ögonblicken och framgångar utan rädsla att de ska tas ifrån dig. Med andra ord "Att inte ta i trä för att livet står i blom".

I yogans gemenskap delar vi denna kraft och stödjer varandra på våra resor. Genom detta mantra kan du känna hur varje cell i din kropp vibrerar av livsenergi med livets olika faser och nyanser, både i ditt eget inre och i gemenskapen. Du behöver inte kämpa ensam; du är redan omgiven av en kraft och energi som finns där för dig.

En gåva från hjärtat


Att ge någon du bryr dig om en present i form av yoga är som att öppna en dörr till inre välbefinnande och balans. Det är en gåva som sträcker sig bortom det fysiska och erbjuder verktyg för att släppa stress, stärka kroppen och upptäcka en inre styrka. Genom yoga och andning får den du bryr dig om inte bara en träningsform utan en resa mot lugn och självmedvetenhet. En gåva som varar långt bortom det materiella och en investering för framtiden.

I kundaliniyoga är de flesta kroppsrörelserna enkla och möjliga att individanpassas. Rörelserna varierar mellan statiska kroppshållningar, mjuka inåtgående, kraftfulla och målinriktade. Om du är vig eller stel som ett kylskåp spelar ingen roll. Det handlar inte om att bli bra på yoga utan få tillgång till tekniker som hjälper dig att leva 'i med och motgångar, använda din potential och vara lyhörd för kroppens signaler.

Passen har till syfte att stärka vår uthållighet och öppna upp för flödet av ny energi att röra sig friare i kroppen och i vårt liv. Varje rörelse smälter in i andningen som är själva pulsen i närvaron. Du kommer också ta del av kundaliniyogans och den medveten andningens rika skattkista av andningstekniker och meditationer

För några år sedan började jag få alltmer besvär med min rygg.

"Jag satt mycket framför datorn på jobbet och hade dålig hållning, vilket ledde till stelhet och smärta i ryggen. Jag provade olika behandlingar, men ingenting gav mig långsiktig lindring.

Så en dag rekommenderade en vän mig att prova kundaliniyoga. Jag var lite skeptisk till en början, men bestämde mig för att ge det en chans. Och jag är så tacksam att jag gjorde det!

Under min kundaliniyogapraktik fokuserade jag på att öppna upp min rygg och stärka ryggmusklerna. Genom olika yogapositioner, andningsövningar och meditation, kände jag hur min kropp började svara positivt. Jag blev gradvis mer medveten om min hållning och lärde mig att korrigera den både på yogamattan och i vardagen.

Med tiden märkte jag att smärtan i min rygg minskade betydligt. Jag kunde böja mig lättare, och den stelhet jag känt i åratal verkade ha släppt. Kundaliniyogan hjälpte mig också att släppa på spänningar och stress, vilket hade en positiv effekt på min rygg.

Jag fortsatte att regelbundet praktisera kundaliniyoga, och resultatet var otroligt. Min rygg blev starkare och smidigare, och jag kunde göra saker som jag tidigare trodde var omöjliga. Jag känner mig nu mer i balans och har mer energi i min vardag.

Jag kan ärligt säga att kundaliniyoga har förändrat mitt liv, speciellt när det kommer till min rygghälsa. " Karin

Kundaliniyogan hjälper mig att komma ur beroendet.

"För några år sedan befann jag mig fast i ett destruktivt beroende och kände mig helt förlorad. Jag hade förlorat kontakten med min kropp och min själ.

Det var då jag bestämde mig för att prova kundaliniyoga efter att ha hört om dess fördelar för att balansera sinnet, kroppen och själen. Redan från min första klass märkte jag en omedelbar förändring. Praktiken hjälper mig att fokusera på min andning och bli mer medveten om min kropp.

Genom regelbunden kundaliniyogapraxis upplevde jag gradvis en djupare förbindelse med min kropp och mina känslor. Kombinationen av fysiska övningar, andningstekniker och meditation ger mig verktygen att hantera mina negativa tankar och känslor på ett mer hälsosamt sätt istället för att söka tröst i ett beroende. Det går bättre och bättre, även om jag faller dit.

Kundaliniyoga gav mig också en starkare känsla av självmedvetenhet. Genom att utforska olika kroppsställningar och meditationsövningar kunde jag släppa på spänningar och blockeringar i min kropp. Detta gav mig en djupare förståelse för mig själv och hjälper mig att allt ofta acceptera och om inte älska så i alla fall börja tycka om mig själv på en djupare nivå.

Kundaliniyoga var en vändpunkt i mitt liv. Den hjälper mig att komma ur mitt beroende ( beroendet utmanar mig fortfarande), idag kan jag oftare återupptar kontakten med min kropp och får allt som ofta starka upplevelser av själen. Att leva i beroende, är ensamt och närmare helvetet går inte att komma. Det syns inte utåt då jag lärt mig hålla masken och för andra verkar har ett fungerande liv. Jag är sååå tacksam för denna praktik och rekommenderar den varmt till alla som söker en förändring i sitt liv." Anna

Att det finns en given länk mellan tankar, känsloliv och vår fysiska hälsa är något
yogatraditionen länge förhållit sig till.

Låt oss yoga tillsammans


“Förlita dig inte på någon annan för din lycka
och ditt egenvärde.

-Stacey Charter-.

© Copyright 2023 yogaprana